onsdag den 26. april 2006

Hjemvendt

Det er onsdag aften. Lytter til en cd, som Peter har lavet til mig. 13 numre, han gerne vil give mig. Det er meningen, at jeg også skal lave en cd til ham. Jeg glæder mig til at sammensætte noget godt til ham. Glæder mig til at få lidt tid til sådan noget også. Han prøver at fortælle mig en historie med de 13 sange. indtil nu er det en lidt uhyggelig historie - om en kærlighed, der tror at alt er godt, men oplever de værst tænkelige ting.

Er gået videre på Teaterskolen. 3. prøve. Begynder at blive virkelig spændt på, om der er mulighed for at jeg kommer ind på den skole. En skole.

Jeg er lige just kommet hjem fra en Tour de Danmark med Ramsin. 1200 km rundt i Kongeriget på 36 timer. En turbo sight seeing. En strong location hunt. Er meget træt. Håber alt er vel hos dig?

Du må ikke åbne vinduet.
p.s. jeg elsker dig.

Ingen kommentarer: