mandag den 1. maj 2006

Søvnløshed

På lørdag og søndag skal jeg til optagelsesprøve på Statens Teaterskole. 3. prøven. Vi er 6 tilbage, 2 kommer ind. Jeg er meget nervøs. Meget bange. Ikke for at det skal gå dårligt, men for at det skal gå godt. Jeg har aldrig været i en situation før, hvor jeg blev udvalgt. Valgt ud af andre mellem andre. Hvordan mon man gør? Jeg vil virkelig gerne ind på den skole, men lige pludselig føles det som om at det er en del af en virkelig verden, og jeg er i en drømmeverden, en illusiorisk verden, som jeg selv har skabt. Lige pludselig føler jeg det svært at determinere mig selv, som hvilken person? Foregår det virkelig nu, omkring mig? Er det, jeg ser og hører, virkelig virkeligt? Jeg håber virkelig det går godt. Bare det går godt.

Hvis bare man tror nok på det, så bliver det virkeligt.

Bare tro på det.

Tak for husly, svoger!
p.s. jeg elsker dig.

Ingen kommentarer: