tirsdag den 18. april 2006

Grøntsagssuppe

Endelig er jeg ved at vågne op efter 10 dage på flasken og nattens præmisser. Endelig skal jeg ned i Netto og købe ind til grøntsagssuppe. Endelig kan jeg begynde at tænke nogenlunde klart igen.

Og hvad er der så sket efter at have været igennem en hård druktur? Var det for at slippe væk, for at slippe løs, eller bare for at more mig?
Jeg arbejder med nogle forskellige teorier. Èn af dem går ud på, at jeg har søgt efter en tilstand af tom, men dog skabende, tilstedeværelse - altså en slags zen-tilstand. En anden teori går ud på, at jeg har dyrket en karakter på egen krop. Den tredje og sidste teori, er at jeg en gang imellem bliver så led og ked af konformiteten og bundetheden, at jeg forsøger en breakout. Nogen gange er det ved at drikke, andre gange er det ved at ryge, og nogle gange er det ved at rejse et helt andet sted hen.

Der er også en mulighed for, at det er alle tre.

Har overvejet at få lavet en ny tatovering - har set et billede af den i hovedet. Et billede af en kvinde, der ikke vil forsvinde. Men den skal nok lige varmes lidt mere, inden den skydes af.

En parkeringsafgift koster 540,- kroner!
p.s. jeg elsker dig.

Ingen kommentarer: