torsdag den 29. juni 2006

Forladt!

Onsdag aften. Eller torsdag morgen.

Nu er alle taget afsted til en eller festival, der efter sigende skulle være igang et sted ikke så langt fra København. Så er der mig tilbage. Plus Timmy. Plus Anna. Minus Damerne. Hvad gør man så? Så må man låne, det kan ikke. Så må man... Tjae, onanere grædende indtil man falder i søvn.

Har lige været inde og læse min ven Sune Urths blog. Blev lidt misundelig, for han skriver fandeme hele tiden! Jeg når jo knap nok at skrive én gang om ugen. Men det virker som om han har gang i en blog society, som jeg VIL være en del af. Har en følelse af, at alt hvad jeg skriver aldrig bliver læst af nogen som helst (Dér var den igen, forladtheden, SÅ HJÆLP MIG DOG!).

Men hvis man vil læse hans blog hedder adressen: http://spaces.msn.com/suneurth/ (jeg håber det er okay, at jeg linker...?).

Men hvad i helvede giver man sig til, når alle er i fucking Roskilde. Arbejder? All work, and no play makes Jack a dull boy. Scorer gymnasiepiger, der ikke må tage til Roskilde for deres Hellerup-forældre? For meget ølmave. Drikker hjernen ud og ryger alt, man kan komme i nærheden af? Alt er på Roskilde. Lejer en playstation hos Blockbuster? Er fattig, ellers havde jeg været på Roskilde. Næh, man sætter sig ned i et hjørne, bøjer hovedet ned imellem benene og prøver at give sig selv et blowjob. Når det ikke lykkes, begynder man græde, mens man snitter i sine inderlår til smerten forsvinder. Det gør man!

Er lige blevet færdig med en squash-kamp mod Scenograf-Brian. Kom til at brække en ketcher og har fået ondt i håndleddet. Men det er sjovt. Det er det.

Nå, men jeg skal lige over i hjørnet.
ps. jeg elsker dig.