onsdag den 26. juli 2006

Pus

Søde pus, hvad laver du her? Du ved godt, at du er det mest nederdrægtige jeg nogensinde har oplevet. Så hvorfor er du her igen? Vær sød at gå væk.

Søde pus, det var bedre! Jeg ved, du ikke er meget for det, men nu har jeg fået piller imod dig, så der er ikke noget at gøre. Du skal ud af mit liv igen. Ud af min hjerne.

Søde pus, du glider stille væk. Ned over min kind og væk. Tørret op med lokumspapir, som den lille klat du er.

Men søde pus, du vil ikke give slip? Jeg mærker igen min puls overdøve de summende bier og de gnavne bulldogs uden for mit vindue. Skal jeg igen ha' en nat, hvor virkeligheden vendes? Hvor jeg skal lægge øre til dine spydigheder. Kære pus, vil du ikke forsvinde?

Forbandede pus.

ps. Jeg elsker jer, også Urth, men ikke pus. Hvem der bare havde nogle små grønne blade...

Ingen kommentarer: