søndag den 25. juni 2006

lad høre trompeternes fanfare

Hjemme igen!

Har været 2 uger ude af lejligheden, lidt i Århus, lidt på Møn. En travl travl sommer går mig imøde. En travl og ensom sommer.

Er næsten lige kommet ind af døren. Det første jeg tænker på, er at få mig noget kvindeligt selskab. Har ringet rundt til nogle af veninderne, men ingen har enten ikke lyst til at se mig, eller er på Roskilde, eller er for smadret osv.

Efter en uge på Møn kun i selskab med Petter, har gjort mig dameglad. Det har jeg jo sådan set altid været, men efter sådan en uge, er jeg lige lidt ekstra glad.

Fik skrevet første gennemskrivning af "ENERUM", en en-akters, om en forfatter og hans noget absurde skriveblokade. Den skal lige gennemskrives et par gange, men strukturen er der, og det er ikke helt dårligt. Den ligger i mit humoristiske hjørne. Egentlig meget selv-biografisk, men det er den vel for mange. I hvert fald fantasiens selv-bio.

Og nu sidder jeg foran computeren derhjemme på mit lille kontor. OG TÆNKER PÅ DAMER!

Tak for husly skøger. Knus.

Ingen kommentarer: