mandag den 10. april 2006

Tanker fra Kontoret

Jeg sidder på mit kontor. Et kontor, der minder usandsynlig meget om et 17 m2 værelse i et kollektiv i København. Prøver at koncentrere mig, men bliver konstant distraheret af tanker fra en anden tid. Et blinklys på en van, der aldrig vil holde op. En fugl i træet udenfor, som prøver på at komme op, men som falder hele tiden ned. Dig, og dine tårer der hopper ned af dine kinder.

Prøver at finde ro til at skrive, men kæmper med bange anelser. Er bange for at nogen kommer ind. Kan ikke tillade mig selv at låse døren, selvom jeg egentlig gerne vil. Jeg vil jo ikke ligne en lunatic, en skør.

I går aftes faldt jeg i søvn, mens jeg lavede brændmærker i min dør med mit intense blik. Ville være sikker på, at jeg kunne reagere hurtigt og spændstigt, hvis nogen skulle komme ind. Men hvem skulle komme ind?

I går skete alt, og der skete ikke en skid. Det må hvile i mig i noget tid endnu, før mine hænder kan formulere det.

Skal vænne mig til dette nye sted, min elektroniske logbog, før jeg bliver fortrolig.

Vi får se. Senere...

Ingen kommentarer: